Ingen vanlig morgonfys

Uppstigning som vanligt 07.30. Standard är att dra på sig på sig badkläder och löparkläder. För att sedan ge sig ut på t.ex. en orienteringstur. Idag räckte det med endast badkläder som i sin tur leder till att vi ska köra båt, bräda eller öva torpedrädning. Men idag var det dags för något helt annat- "The Grinch". Ni kommer kanske att tänka på julfilmen med det gröna "trollet" som spelades av Jim Carrey. Denna "The Grinch" var också grön, men annars fanns det inte många likheter. Om jag förstått det rätt var det en gräsklipparmotor med tillkopplad vajer och handtag. Man drog ut vajern med handtaget cirka 70 meter. Med sig hade man en surfingbräda. En person drar igång motorn och böjar gasa på, vilket lder till att man drar in vajern. Då gäller det för personen med brädan att hoppa på denna och hålla balansen. Lättare sagt än gjort. Den evigt goa livräddaren Camilo var en hejare på detta.

 

Själv går man korsbandskadad och blir tvungen att avstå sådana roliga aktiviteter.
Men jag får vara nöjd att jag fått upp först bilden för idag. Det tog si sin tid att ordna med minneskortläsare och fixa bilden, men det är lätt värt det.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ser grymt ut, är detta ett egen påhittad gren för morgonfys? Kanske finns fler bilder, ryktet säger att det även finns duktiga tjejor.

2008-07-12 @ 21:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0